Publius

Szabad változatok demokráciára, köztársaságra és kapitalizmusra liberális fiataloktól.

Powered by

 

Ilyen jókat írtunk

Szabadságfolyam

Force Feed

2011.01.26. 12:30 Szalai Ervin

Hétköznapi ifjú titánok, 1. rész: Fiatalok és politikai aktivitás

Címkék: választások fiatalok hök civil szervezetek muzsikus rádió hétköznapi ifjú titánok politikai aktivitás rudas attila pakó barbara berta márton szalai máté

A következő másfél hónapban heti egyszer a Publiuson is elérhetővé tesszük Rudas Attila Hétköznapi ifjú titánok c. közéleti vitaműsorát. Az első adás témája a fiatalok politikai aktivitása, politikához való viszonyulása volt.

A beszélgetésben Pakó Barbara, Berta Márton és Szalai Máté vett részt. Hallgassátok meg, hogyan látják saját szerepüket, és miként vélekednek az idősebb generációkhoz fűződő viszonyukról, politikáról általában.

Pár perc zenével kezdődik, narancs vonaltól indul a beszélgetés, íme:

Hétköznapi ifjú titánok - 1. rész: Fiatalok és politikai aktivitás by publius

(Aki nem ismeri a Soundcloudos rendszert: regisztráció után a kék sávra kattintva másodperc pontossággal szúrhatsz be kommentet a hangfájlhoz. Érdemes kipróbálni, szuperszónikus.)

 

Ha a műsor felkeltette érdeklődésedet, kövesd az adást élőben keddenként 10:00 és 12:00 között a zuglói Muzsikus Rádió honlapján.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://publius.blog.hu/api/trackback/id/tr102613836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása