Publius

Szabad változatok demokráciára, köztársaságra és kapitalizmusra liberális fiataloktól.

Powered by

 

Ilyen jókat írtunk

Szabadságfolyam

Force Feed

2011.09.21. 19:11 Publius

Hétköznapi ifjú titánok, szeptember 20.: Őszöd után öt évvel

Címkék: gyurcsány ferenc forradalom orbán viktor politikai kultúra elkúrás ostrom őszödi beszéd bársonyos reformok mtv székház hétköznapi ifjú titánok

Aki lemaradt volna, vagy nem tudott betelni vele, az itt újrahallgathatja a tegnapi első adást, melyben az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése és az MTV-székház ostromának ötéves évfordulója alkalmából beszélgettünk elkúrásról, bársonyos reformokról, rendőrterrorról, trükkök százairól, elszámoltatásról, az emberről, aki még sohasem hazudott és egy kurvaország politikai mindennapjairól.

 

Szalai Ervin vendégei voltak: Kálóczi Krisztián, Pintér Péter és Szalai Máté

 

Igazán fantasztikusan okos gondolatok sziporkáztak spontán belőlünk, az egyetlen baj, hogy technikai problémák miatt hiányzik az első pár perc. A kérdés itt éppen az volt, ki hogyan hallotta meg a "forradalom" híreit, íme: 

Hétköznapi ifjú titánok, szeptember 20.: Őszöd után öt évvel by hétköznapiifjútitánok1

 

 

 

Kulisszatitkokért és ráadástartalomért kövessétek Facebook oldalunkat, amit szeretettel ajánlunk mindenkinek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://publius.blog.hu/api/trackback/id/tr223243993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása